اخبار و اطلاعیه های گروه صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی، در یکصد و یکمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه، مرتبه علمی دکتر غلامعلی رنجبر و جمشید فرمانی به استادی، دکتر اسماعیل بخشنده، دکتر یاسر خلیلی و دکتر علی دهستانی کلاگر به دانشیاری…
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغی دکتر زینب امیری رفتنی، دکتر نادعلی بابائیان، دکتر فرید فیروز بخش و دکتر مجید لطفعلیان را بعنوان اعضای شورای دانشگاه منصوب نمود. گفتنی است…
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر با حضور هیات رئیسه دانشگاه، پژوهشگران برتر دانشگاه و مسئولین استانی در سالن آمفی تئاتر شهدای خوشنام دانشگاه برگزار شد. دکتر تیموری رئیس دانشگاه…
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی، دکتر تیموری رئیس دانشگاه، طی حکمی مسئولیت آقای دکتر جمشید فرمانی را بعنوان رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تمدید کرد. گفتنی است در متن حکم مدیر امور…
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغی دوره مدیریت محمد جعفرزاده میلانی را به عنوان “مدیر گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی” دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تمدید…
ادامه مطلبکتاب پاداکسنده های طبیعی انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری توسط دکتر رضا اسماعیل زاده کناری عضو هیئت علمی دانشگاه و خانم دکتر راضیه رضوی دانش آموخته دانشگاه به نگارش درآمده بود به…
ادامه مطلبجلسه دفاع از رساله دوره دکترا دانشجویان به صورت مجازی و به شرح ذیل برگزار می شود. نام دانشجو رشته تاریخ و ساعت برگزاری لینک جلسه اطلاعیه الهه امیدبخش امیری علوم و مهندسی صنایع غذایی/…
ادامه مطلبجلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجویان به صورت مجازی و به شرح ذیل برگزار می شود. نام دانشجو رشته تاریخ و ساعت برگزاری لینک جلسه اطلاعیه پروا عبدالهی آلکامی صنایع غذایی/ فناوری موادغذایی…
ادامه مطلبجلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجویان به صورت مجازی و به شرح ذیل برگزار می شود. نام دانشجو رشته تاریخ و ساعت برگزاری لینک جلسه اطلاعیه سید مهدی حسینی بحری علوم و مهندسی…
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس محمدرضا دباغ مظهری دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی دانشکده مهندسی زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با کسب سه ایده برتر در حوزه های صنایع غذایی (با…
ادامه مطلبجلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجویان به صورت مجازی و به شرح ذیل برگزار می شود. نام دانشجو رشته تاریخ و ساعت برگزاری لینک جلسه اطلاعیه سیما نعمت زاده علوم و مهندسی صنایع…
ادامه مطلبجلسه دفاع از پروپوزال (پیشنهاده) رساله دکتری دانشجو فروغ گیلانی با عنوان “تولید نانولیپوزوم های حاوی اسانس پوست بالنگ با و بدون پوشش کیتوزان و تاثیر آن ها بر کیفیت برگر مرغ” روز دوشنبه مورخ…
ادامه مطلب