به گزارش روابط عمومی دانشگاه برای دومین سال متوالی نام دو محقق دانشگاه در لیست پژوهشگران دو درصد برتر دنیا قرار گرفت.

دکتر مریم قربانی بیان کرد: بر اساس گزارش انتشارات الزویر که در تاریخ ۴ اکتبر ۲۰۲۳ منتشر شد نام دکتر علی متولی و دکتر محمدرضا کسایی برای دومین سال متوالی در فهرست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفت.

وی ادامه داد: مطابق این گزارش، دانشمندان در ۲۲ رشته موضوعی و ۱۷۶ حوزه زیر موضوعی یا تخصصی که حداقل پنچ مقاله علمی به چاپ رسانده باشند، طبقه بندی می­ شوند.

دکتر قربانی اظهار کرد: که این فهرست مبتنی بر داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس و بر اساس شاخص­های مختلفی مانند تعداد استناد به مستندات علمی محقق، تعداد استنادات بدون خود استنادی و شاخص هرش (H Index) ارایه می­شود.

روابط عمومی دانشگاه این دستاورد ارزشمند را به این عزیزان و خانواده بزرگ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی تبریک و تهنیت عرض می­نماید.