حکم رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی ابلاغی از سوی دکتر مرادی سرپرست دانشگاه، حکم دکتر جمشید فرمانی به عنوان رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی به مدت یک سال دیگر تمدید شد.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به تجارب و شایستگی های جناب­عالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی دوره مدیریت جناب عالی به عنوان «رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی» دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری یک سال تمدید می گردد. امید است ضمن برنامه ریزی مناسب، نظارت دقیق بر امورات محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت همه همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید و از خداوند متعال سربلندی جنابعالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه، تمدید حکم دکتر جمشید فرمانی را به عنوان رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار است.