معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از ایستگاه تحقیقات هواشناسی دانشگاه بازدید نمود
به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر قربانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در حاشیه بازدید از ایستگاه تحقیقات هواشناسی دانشگاه اظهار داشت: در خصوص استاندارد سازی ایستگاه، رفع هر چه سریعتر موانع موجود و گسترش همکاری با اداره کل هواشناسی استان مازندران همکاری های لازم و مساعدت صورت خواهد پذیرفت.
دکتر نادی مسئول راه اندازی ایستگاه تحقیقات هواشناسی دانشگاه نیز اظهار داشت: در جهت تکمیل ایستگاه هواشناسی اقداماتی همچون ایجاد مسیر دسترسی سنگ چین شده به ایستگاه، مرتب سازی محوطه و خاکریزی اطراف ایستگاه ، علف تراشی و نگهداری ایستگاه و … در دستور کار قرار دارد.
دکتر نادی با بیان اینکه، نقش متغیرهای آب و هوایی در مطالعات کشاورزی از دیرباز مورد توجه کشاورزان و دولت ها بوده است ادامه داد: این نیاز در سال های اخیر به دلیل افزایش غلظت گازهای گلخانه و گرمایش جهانی و در نتیجه آن وقوع تغییر اقلیم اهمیتی دو چندان یافته است.
وی ادامه داد: به جرات می توان گفت توسعه و تغییرات سطح زیر کشت محصولات تاثیر بسزایی بر تقابلات آب و گازهای گلخانه ای بین سطح و جو وجود دارد و از طرفی مطالعات دقیق شرایط آب و هوایی در مقیاس میکرو (خرد مقیاس) و داخل کانوپی درختان و محصولات کشاورزی و همچنین بررسی شار حرارت و رطوبت بین سطح و جو نیازمند بررسی در مقیاس های بسیار خرد و نزدیک به برگ محصولات کشاورزی است.
مسئول راه اندازی ایستگاه تحقیقات هواشناسی دانشگاه اظهار داشت: در این راستا دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال ۱۳۹۶ اقدام به انعقاد قرارداد همکاری جهت ساخت ایستگاه هواشناسی در محوطه دانشگاه نمود که کلنگ احداث آن در اوایل سال ۱۳۹۷ زده شد، اما متاسفانه تاکنون به بهره برداری نرسید و ما امیدواریم با مساعدت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه که نگاه مثبتی به این قضیه دارند بتوانیم ایستگاه تحقیقاتی در شان دانشگاه داشته باشیم.