کتاب پاداکسنده های طبیعی به چاپ رسید
کتاب پاداکسنده های طبیعی انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری توسط دکتر رضا اسماعیل زاده کناری عضو هیئت علمی دانشگاه و خانم دکتر راضیه رضوی دانش آموخته دانشگاه به نگارش درآمده بود به چاپ رسید.
کتاب پاداکسنده های طبیعی: سازوکار و کاربرد در مواد غذایی تالیف دکتر رضا اسماعیل زاده کناری و دکتر راضیه رضوی از کتاب های پیشرو در زمینه پاداکسنده های طبیعی است که در سال ۱۴۰۰ به رشته تحریر در آمده است.
گفتنیست اگرچه در زمینه پاداکسنده ها کتاب های ترجمه بسیاری وجود دارد، در این کتاب سعی شده است روش های نوین استخراج ترکیبات پاداکسنده طبیعی از منابع گیاهی و ضایعات کشاورزی و کاربرد آنها در صنایع غذایی و دارویی عمدتا بر مبنای تحقیقات مولفین مورد بررسی قرار گیرد.