رئیس و اعضای کمیته بهره وری دانشگاه منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغ های جداگانه ای دکتر اصغر فلاح را بعنوان رئیس، دکتر حمید امیرنژاد را بعنوان دبیر و دکتر نادعلی بابائیان، دکتر مجتبی خوش روش، دکتر سید مجتبی مجاوریان و خانم زهرا رضایی آهنگرکلایی را بعنوان اعضای کمیته بهره وری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ ایشان چنین آمده است:

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جناب­عالی و با استناد به بخشنامه شماره ۲۱۱۶۶۴ مورخ 30 / 04 / 1399 سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص تشکیل کمیته تخصصی بهره‌وری به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان “عضو کمیته بهره ­وری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری” (عضو حقوقی) منصوب می ­شوید. امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضای کمیته در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب­عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه، این انتصاب را صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی این عزیزان را از درگاه ایزد منان خواستار است.

گفتنی است در متن ابلاغ ایشان چنین آمده است: