کارگاه معرفی جعبه ابزارهای هوش مصنوعی آکادمیک در دانشگاه برگزار شد

به همت گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، کارگاه معرفی جعبه ابزارهای هوش مصنوعی آکادمیک در سالن اجتماعات روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر محمد علی نصراللهی، عضو هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، با ارائه مطالب آموزشی، جدیدترین ابزارهای هوش مصنوعی (AI) آکادمیک را به صورت عملی و کاربردی برای اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشگاه ارایه نمود. در طول این جلسه، شرکت‌کنندگان ضمن آشنایی با اصول و مفاهیم اولیه هوش مصنوعی، با جدیدترین ابزارهای هوش مصنوعی آکادمیک در بخش های نوشتار آکادمیک (QuillBot، Trinka و …)، پیشینه تحقیق (Elicit، Supersymmetry.ai و …) تحقیقات علمی (Consensus، Hey Science و …)، خواندن و مرور مقالات داوری شده (Open Read، Chat PDF و …)، نگارش علمی و مقالات تحقیقاتی (Paper Wizard، Jenny.AI و …)، ویرایش متون (Paper Pal، Writefull و …) آشنا شدند و امکان استفاده عملی از این تکنولوژی‌‌ها را در زمینه تحقیقات دانشگاهی، تجربه کردند تا از آنها در ارتقا کیفی تحقیقات دانشگاهی خود استفاده نمایند. ارتقاء دانش اساتید دانشگاه در زمینه‌های مرتبط با AI و بهره‌مندی از این تکنولوژی در تحقیقات علمی، یکی از اهداف اصلی این کارگاه بود.

شایان ذکر است این کارگاه در اسفندماه سال جاری، مجدداً توسط گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی در این دانشگاه برگزار خواهد شد.