کارگاه طراحی سازه‌های رودخانه‌ای برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارگاه طراحی سازه‌های رودخانه‌ا با حضور اساتید و کارشناسان بخش های مختلف شرکت آب منطقه ای استان مازندران در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.

دکتر مرادی سرپرست دانشگاه بیان کرد: طی قرارداد منعقد شده درخصوص  پروژه تحقیقات ملی با عنوان ارزیابی جامع اثرات برداشت شن و ماسه از رودخانه‌های کشور مابین شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری چهارمین کلاس‌های آموزشی  تحت عنوان ” طراحی سازه‌های رودخانه‌ای ” برگزار شد.

دکتر مرادی ادامه داد: کارگاه مذکور با حضور ۳۰ نفر از کارشناسان بخش‌های مختلف شرکت آب منطقه‌ای مازندران که به نحوی با مهندسی رودخانه مرتبط می‌باشند برگزار گردید.

ایشان اظهار داشتند: مباحث مطرح شده که توسط دکتر رامین فضل اولی و دکتر علیرضا عمادی  ارائه گردید، به بررسی پدیده‌های فرسایش و آب شستگی، انواع مختلف این پدید‎ه ها، عوامل مؤثر بر پیدایش آ‌ن‌ها، تأثیرات مختلف این پدیده‌ها بر محیط و سازه‌های هیدرولیکی موجود در رودخانه و طراحی سازه‌های رودخانه‌ای پرداختند. در انتهای دوره شرکت کنندگان در خصوص مشکلات موجود در مباجث طراحی و اجر به تبادل نظر پرداختند.

1 vote, average: 1,00 out of 5