کارگاه آموزشی” آشنایی با خدمات کتابخانه دیجیتال و پایگاه‌های اطلاع رسانی” در دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه، همزمان با هفته پژوهش و فناوری کارگاه آموزشی “آشنایی با خدمات کتابخانه دیجیتال و پایگاه های اطلاع رسانی” برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف دانشکده مهندسی زراعی روز دوشنبه در سالن اجتماعات مرحوم پرفسور احمدی برگزار شد.

دکتر پیردشتی اظهار داشت: این کارگاه با تلاش کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد علمی دانشگاه به منظور آشنایی دانشجویان با خدمات قابل ارائه کتابخانه مرکزی در چهار دانشکده مختلف دانشگاه به صورت مجزا برگزار می شود و  دکتر امینی نسب رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه مدرس این کارگاه آموزشی می باشند.

در پایان، دکتر پیردشتی از رئیس دانشکده مهندسی زراعی و همکاران دانشکده برای پیگیری در برگزاری این کارگاه نیز تشکر نمودند.