همایش مدیران گروه‌های مهندسی آب دانشگاه‌های دولتی کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، همایش مدیران گروه‌های مهندسی آب دانشگاه‌های دولتی کشور در دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر نوروز مدیرگروه علوم و مهندسی آب دانشگاه که در این نشست حضور داشت  در این خصوص اظهار داشت: به‌منظور تعامل بیشتر و تدوین اساسنامه مجمع مدیران گروه مهندسی آب دانشگاه‌های کشور و بررسی برخی مشکلات پیش‌روی دانش‌آموختگان این رشته  در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.

وی همچنین افزود: این همایش تخصصی با بیان دیدگاه‌های مختلف در زمینه کمک به خلاقیت و سیاست‌گذاری در برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و حل مسائل دانش‌آموختگان این رشته با حضور برخی پیشکسوتان و حضور حداکثری مدیران گروه مهندسی آب دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

دکتر نوروز با بیان اینکه طی این نشست تخصصی، مدیران گروه علاوه بر آشنایی بیشتر با گروه‌های مهندسی آب سراسر کشور، اساسنامه مجمع مدیران گروه مهندسی آب دانشگاه‌های کشور را موردبررسی و تأیید قراردادند اظهار داشت:هدف از تشکیل مجمع مدیران گروه مهندسی آب ارائه ساختاری سازمان‌یافته، نظام‌مند و حقوقی جهت ارتباط بیشتر، تفاهم بین اعضا، کمک به تصمیم سازی در سیاست‌گذاری‌ها و مدیریت کلان مهندسی آب، فرهنگ‌سازی، همفکری، عدم موازی کاری و به‌ویژه کمک به اشتغال دانش‌آموختگان گروه‌های مهندسی آب سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه گروه مهندسی آب دانشگاه  با قدمتی بالغ‌بر سه دهه فعالیت مستمر و درخشان در بین گروه‌های مهندسی آب  به‌عنوان یکی از گروه‌های فعال در نشست بعدی جهت تصویب و تعیین هیئت‌امنا مجمع مدیران گروه مهندسی آب انتخاب شد.

دکتر نوروز با بیان اینکه گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری دانشگاه تهران درصدد برگزاری بزرگ‌ترین رویداد سرا سری مهندسی آب کشور با عنوان “اولین دوره لیگ دانشجویی آب ایران” و هدف شناسایی و حل معضلات آب کشوراست افزود: در پایان این نشست ضمن تشریح چگونگی برگزاری این لیگ علمی از مجمع مدیران گروه مهندسی آب دانشگاه‌های سراسر کشور به‌منظور شرکت در این رویداد بزرگ علمی مهندسی آب در کشور دعوت به عمل آمد.