نماینده دانشگاه در بنیاد نخبگان استان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغی دکتر محمد عسگری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی زراعی را به عنوان نماینده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در بنیاد نخبگان استان مازندران منصوب نمود.

در متن ابلاغ چنین آمده است:

نظر به تجارب و شایستگی های چنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان” نماینده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در بنیاد نخبگان استان مازندران” منصوب می شوید. امید است ضمن برنامه ریزی مناسب، نظارت دقیق بر امورات محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت همه همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه، این انتصاب را صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار است.