نشست مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با همکاران خانم دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دانشکده مهندسی زراعی، نشست صمیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان با همکاران خانم دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.

گفتنی است در این نشست، خانم دکتر شیرزادی ضمن تشکر از حمایت ها و همکاری های رئیس دانشگاه و معاونین، به تبیین شرح وظایف مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده پرداخت.

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان به نقش چندگانه زنان در اجتماع و توجه به مساله تحکیم بنیان خانواده پرداخت و سپس تبادل نظرهایی در خصوص رعایت انصاف و دسترسی عادلانه به منابع، امکانات و فرصت ها برای کلیه کارکنان دانشگاه صورت گرفت.

ادامه بانوان عضو هیأت علمی و کارکنان، ضمن ابراز خرسندی از اقدامات دانشگاه در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف، دغدغه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود را جهت ارتقای عملکرد دانشگاه بیان داشتند.

image_pdfimage_print