نشست علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه با انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران برگزارشد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست علمی مشترک گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران در روز دوشنبه سوم دی ماه در دانشگاه برگزارشد.
دکتر زینب رفتنی امیری دبیر علمی مدیر گروه صنایع غذایی در نشستی با روابط عمومی دانشگاه بیان نمود: این نشست با هدف نوآوری در صنایع غذایی استان مازندران، شناسایی محصولات غذایی بومی و سنتی مازندران و امکان سنجی تجاری سازی همراه با نوآوری محصولات و فرمولاسیون و ارائه پکیج محصولات غذایی برای افراد مختلف مصرف کننده که با هم افزایی و حمایت دانشگاه و صنعت قابل تحقق است، بوده است.
وی ادامه داد: کمک به افزایش شناخت مصرف کنندگان از سطح کیفی و ارزش غذایی محصولات غدایی منتخب خود، شناسایی چالش ها و فرصت های مشترک دانشگاه و واحدهای صنعتی در منطقه و – معرفی نیازهای واقعی صنعت به منظور تعریف پروژه های تحقیقاتی تقاضا محور مشترک صنعت و دانشگاه میتواند از ذیگر دستاورد های اینچنین نشست هایی باشد.
مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه ادامه داد: اعلام دو سویه دوره های آموزشی مورد نیاز واحدهای صنعتی و دانشگاه؛ و ارائه دوره ها جهت ارتقاء سطح توانمندی علمی کارشناسان موجود در واحدهای صنعتی و همچنین شناسایی مهارت های مورد نیاز فارغ التحصیلان در بازار کار به منظور افزایش قابلیت اشتغال آنها در صنایع تولیدی، تهیه فیلم از فرایند مواد غذایی در خطوط تولید و نمایش فیلم برای دانشجویان به منظور افزایش بهره وری در بازدیدها و همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه برای توسعه محصولات غذایی سلامت محور به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه از دیگر محورهای این نشست بوده است.
در پایان نشست، افراد حاضر از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و امکانات موجود بازدید بعمل آوردند.