نشست علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه با انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست علمی مشترک گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران در روز دوشنبه سوم دی ماه در دانشگاه برگزارشد.

دکتر زینب رفتنی امیری دبیر علمی مدیر گروه صنایع غذایی در نشستی با روابط عمومی دانشگاه بیان نمود: این نشست با هدف  نوآوری در صنایع غذایی استان مازندران، شناسایی محصولات غذایی بومی و سنتی مازندران و امکان سنجی تجاری سازی همراه با نوآوری محصولات و  فرمولاسیون و ارائه پکیج محصولات غذایی برای افراد مختلف مصرف کننده که با هم افزایی و حمایت دانشگاه و صنعت قابل تحقق است، بوده است.

وی ادامه داد: کمک به افزایش شناخت مصرف کنندگان از سطح کیفی و ارزش غذایی محصولات غدایی منتخب خود، شناسایی چالش ها و فرصت های مشترک دانشگاه و واحدهای صنعتی در منطقه و – معرفی نیازهای واقعی صنعت به منظور تعریف پروژه های تحقیقاتی تقاضا محور مشترک صنعت و دانشگاه میتواند از ذیگر دستاورد های اینچنین نشست هایی باشد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه ادامه داد: اعلام دو سویه دوره های آموزشی مورد نیاز واحدهای صنعتی و دانشگاه؛ و ارائه دوره ها جهت ارتقاء سطح توانمندی علمی کارشناسان موجود در واحدهای صنعتی و همچنین شناسایی مهارت های مورد نیاز فارغ التحصیلان در بازار کار به منظور افزایش قابلیت اشتغال آنها در صنایع تولیدی، تهیه فیلم از فرایند مواد غذایی در خطوط تولید و نمایش فیلم  برای دانشجویان به منظور افزایش بهره وری در بازدیدها و  همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه برای توسعه محصولات غذایی سلامت محور به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه از دیگر محورهای این نشست بوده است.

در پایان نشست، افراد حاضر از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و امکانات موجود بازدید بعمل آوردند.

 

 


مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.