نشست تخصصی با عنوان دانشگاه و خانواده سالم در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، نشست تخصصی با عنوان دانشگاه و خانواده سالم  متشکل  از دکتر ریاحی (جامعه شناس) ودکتر غفاری (روانشناس) و با حضور کارکنان و اعaضای هیات علمی دانشگاه در  در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی زراعی برگزار گردید.

در این نشست دکتر ریاحی جامعه شناس و  عضو هیات علمی دانشگاه مازندران، بر ارتباط تنگاتنگ بین شرایط افراد در محیط کار و سلامت خانواده ها تاکید نمودو افزود: همه کارکنانی که در یک مجموعه مشغول به کار هستند باید نسبت به خود، همکاران، مدیران و جایگاه شغلی خود احساس مثبت و رضایتمندی داشته باشند و این رضایت بر نقش افراد در خانواده ها نیز اثر گذار خواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران اعلام نمود: زمانی که افراد احساس کنند نقش های مختلف آنها در محیط کار و خانواده با هم تداخل دارند، بین کار و زندگی خود احساس تعارض می کنند و نبود تعادل در صورت تداوم، بهداشت روانی فرد را تحت تاثیر قرار داده، موجب کاهش کارایی و کاهش رضایت شغلی شده و خانواده ها را متاثر خواهد نمود.

دکتر ریاحی به نقش مدیران به عنوان تامین کننده بهداشت روانی در محیط کار تاکید نمود و اظهار داشت: با برشمردن و بررسی ویژگی های انسان سالم و خانواده سالم، به تشریح چگونگی پرورش فرزندان سالم نیز پرداختند و در پایان پرسش های همکاران محترم مطرح شده و بحث و تبادل نظر و همچنین معرفی کتاب در حوزه های مختلف خانواده و پرورش انسان سالم صورت گرفت.