نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشکده

اولین نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در دفتر رئیس با حضور دکتر ولی ا… بابایی زاد، معاون فرهنگی و اجتماعی، آقای اسدپور، مدیر امورفرهنگی و اجتماعی و ۴ تن از اساتید انجمن های علمی دانشجویی گروه های مهندسی آب، مهندسی اقتصاد کشاورزی، مهندسی علوم و صنایع غذایی و مهندسی مکانیک بیوسیستم برگزارشد.

در این جلسه دکتر هاشمی رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی هدف از برگزاری جلسه را هم اندیشی و ارائه راهکارهای مناسب برای پویایی هر چه بیشتر انجمن های علمی دانشجویی اعلام کردند. اعضای هیات علمی حاضر در جلسه نیز مسائل و مشکلات مرتبط با انجمن خود را بیان کردند. در ادامه آقای اسدپور مدیر امور فرهنگی و اجتماعی به معرفی و توضیح آیین نامه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص مقررات تاسیس و نحوه اداره انجمن های علمی دانشجویی ابلاغی درمهرماه سال جاری پرداختند. در پایان مقرر شد به منظورتسهیل و تسریع امور اجرایی برنامه های انجمن های علمی، اساتید مشاور در اولین فرصت نسبت به ارسال جدول برنامه های کلان انجمن های علمی مربوطه به معاونت فرهنگی و اجتماعی اقدام نمایند.