مقاله اعضاء هیئت علمی دانشگاه در مجله Cleaner Production به چاپ رسید

مقاله اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تحت عنوان:

Investigating the effects of management of irrigation water distribution on farmers’ gross profit under uncertainty: A new positive mathematical programming model”

با کد دیجیتال ttps://doi.org/10.1016/j.jclepro.2022.131277  در مجله باکیفیت بالای Journal of Cleaner Production به چاپ رسید.

شایان ذکر است که این مجله در چارک اول (Q1) مجلات بین‌المللی بوده و در سال ۲۰۱۹ موفق با اخذ ضریب تأثیر ۹/۳ شده است. نویسنده مسئول این مقاله سرکار خانم دکتر سمیه شیرزادی لسکوکلایه (استادیار گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری) با همکاری دکتر مصطفی مردانی نجف‌آبادی (دانشیار گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان) و دکتر علی شاهنظری (استاد گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری) بوده که با تلاش مجدانه موفق به چاپ این مقاله شدند.

مقاله حاضر در زمینه مدل‌سازی هیدرولوژیکی-اقتصادی دارای نوآوری است و با استفاده از یک روش جدید به نام برنامه‌ریزی مثبت استوار (RPMP) و با تمرکز بر پارامترهای عدم حتمیت در کشاورزی، مدیریت توزیع آب آبیاری را با هدف حداکثر سازی سود کشاورزان منطقه مورد توجه قرار داده و با شبیه‌سازی بازار آب در شرایط عدم حتمیت نتایج مناسب و کاربردی را جهت بهبود و مدیریت توزیع آب بین اراضی زراعی تحت پوشش شبکه آبیاری و زهکشی تجن ارائه می‌نماید.

جهت دسترسی به این مقاله اینجا کلیک کنید.