معارفه عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان

به گزارش روابط عمومی به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، مراسم معارفه دکتر زینب جعفریان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با حضور اساتید و کارکنان این دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست آن دانشگاه برگزار گردید.

لازم به توضیح است بیش از ۱۸۰۰۰ دانشجو در ۱۲ دانشکده و آموزشکده این دانشگاه در شهرهای ساری، بهشهر، بابل، آمل، محمودآباد، نوشهر و رامسر در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل می باشند.

روابط عمومی دانشگاه، انتصاب شایسته دکتر جعفریان عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان را صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزدمنان خواستار است.