مسابقه نجات تخم مرغ در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دانشکده مهندسی زراعی، ششمین دوره ی مسابقات “نجات تخم مرغ” به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک بیوسیستم و گروه با حضور تیم های دانشجویی برگزار شد.

دکتر علی متولی دبیر اجرایی این دوره از مسابقات در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت: برای شرکت در مسابقه نجات تخم مرغ می بایست سازه های خاصی ساخته شود و تخم مرغ به گونه ای در آن جاسازی شود که با سقوط سازه از ساختمان دامی و شیلات، تخم مرغ کم ترین آسیب را ببیند.

وی افزود: ابتکار و خلاقیت در ارائه ی ایده ای نو برای محافظت تخم مرغ و همچنین داشتن طرح فنی و مهندسی، به سالم ماندن تخم مرغ کمک می کند، ضمنا سالم رسیدن تخم مرغ، حجم و وزن کمتر سازه، تخریب نشدن دستگاه حامل تخم مرغ بعد از سقوط، فرود در محدوده مشخص شده همراه با دقت پرتاب، زمان سقوط، خارج شدن تخم مرغ از سازه پس از برخورد با زمین بدون دخالت انسان و سالم ماندن آن و نیز خلاقیت، نوآوری و زیبایی طرح از ملاک های داوری در این مسابقه بود.