مسئول راه‌اندازی مرکز هواشناسی دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دکتر حسین مرادی سرپرست دانشگاه، طی ابلاغی دکتر مهدی نادی را به عنوان “مسئول را اندازی مرکز هواشناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری” منصوب نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ ایشان چنین آمده است:

با توجه به حسن شایستگی، توانمندی و تجربه ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ جنابعالی به عنوان “مسئول راه‌اندازی مرکز هواشناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری” منصوب می‌شوید. امید است ضمن برنامه ریزی مناسب نظارت دقیق بر امورات محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت همه همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جنابعالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه این انتصاب را به دکترنادی تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار است.