عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بعنوان رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی استان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضا اسماعیل زاده کناری  عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بعنوان رئیس کارگروه تخصصی  صنایع غذایی و صنایع تبدیلی  اتاق فکر توسعه و تعالی استان منصوب شد.

گفتنی است؛ پیرو تشکیل اتاق فکر توسعه و تعالی استان و با پیشنهاد مسئول اتاق فکر، مهندس اسلامی استاندار مازندران، رضا اسماعیل زاده کناری را بعنوان رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی منصوب نمود.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این انتصاب به رضا اسماعیل زاده کناری ، امیدوار است در مسیر پیشرفت و توسعه استان موفق و سربلند باشند.