عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مشاور رئیس بنیاد نخبگان استان مازندران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد آزادبخت رئیس بنیاد نخبگان استان مازندران طی  حکمی دکتر رضا نوروز ولاشدی را به عنوان مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان استان مازندران منصوب نمود.

در متن حکم چنین آمده است:

احتراما با عنایت به موافقت معاونت محترم توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان طی نامه شماره ۵۵/۶۲۵۰۱  مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ مبنی بر همکاری جنابعالی با این بنیاد، و با توجه به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند  علمی و فناوری، به موجب این حکم جنابعالی را به سمت مشاور رئیس بنیاد نخبگان استان مازندران منصوب می نمایم.

امید است با توکل به خداوند سبحان  و در راستای اهداف و ماموریت های بنیاد ملی نخبگان، سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با استفاده بهینه  از همه ظرفیت های ملی و استانی نقشی شایسته در تحقق اهداف و برنامه های بنیاد ملی نخبگان علی الخصوص طرح شهید احمدی روشن و سایر برنامه های ابلاغی ایفا نمایید.

روابط عمومی دانشگاه انتصاب دکتر نوروز را تبریک عرض نموده و برای ایشان از ایزد منان آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.