سرپرست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مازندران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر تیموری رییس دانشگاه ، دکتر رضا اسماعیل زاده کناری به سمت به عنوان سرپرست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مازندران منصوب شد.

گفتنی است در متن حکم سرپرست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مازندران آمده است:

نظر به تجارب و شایستگی­ های جناب­عالی، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک­سال به عنوان «سرپرست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مازندران» دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب می شوید.

امید است با تلاشی برنامه محور و نظارتی دقیق، زمینه­ های پیشرفت و توسعه این مرکز علمی و پژوهشی را فراهم آورید. در این مسیر استفاده از نظرات همکاران و بهره بردن از خرد جمعی شرایطی مناسب را برای به بار نشستن تلاش­های شما فراهم خواهد آورد. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه، انتصاب شایسته دکتر اسماعیل زاده را به عنوان سرپرست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مازندران، صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزدمنان خواستار است.