“سرپرست معاونت مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان” منصوب شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر تیموری طی حکمی دکتر علی متولی را به عنوان سرپرست معاونت مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان” دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب کرد.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به تجارب و شایستگی­های جناب­عالی و به پیشنهاد مدیر محترم مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان “سرپرست معاونت مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب می­شوید.

امید است ضمن برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت شرکت­های دانش بنیان، با برنامه­ریزی و اجرای دقیق امورات محوله در جهت توسعه هرچه بیشتر آن مرکز موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات و تلاش های دکتر فیروزبخش، انتصاب شایسته دکتر متولی را تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزدمنان خواستار است.