سرپرست مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری مازندران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی طی حکمی از سوی دکتر علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران دکتر مجتبی خوشروش به عنوان سرپرست مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری مازندران منصوب شد.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی و موافقت ریاست محترم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، به موجب این حکم به مدت یکسال به سمت” سرپرست مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری مازندران” منصوب می شوید. امید است در پرتو عنایات الهی، با جدیت و پشتکار و در هماهنگی کامل با سایر بخش های پارک علم و فناوری مازندران در جذب، حمایت و کمک به ثبات اقتصادی واحدهای فناور و نیز تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمت صادقانه به مردم و توسعه همه جانبه کشور موفق و موید باشید.

روابط عمومی دانشگاه، انتصاب شایسته دکتر مجتبی خوشروش را  صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزدمنان خواستار است.