رئیس و اعضای کارگروه طرح و برنامه حوزه آموزش دانشگاه منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغ های جداگانه ای دکتر منصور رضایی را بعنوان رئیس و دکتر حسین رحمانی، دکترمحمد علی تاجیک، دکتر محمدعلی بهمنیار، دکتر مجتبی خوش روش، دکتر محمدرضا طاطیان، دکتر رامین فضل اولی، دکتر وحید اکبرپور، دکتر عیسی دیرنده، دکتر سید محمد مختاری و خانم شهلا اکبری را بعنوان اعضای کارگروه طرح و برنامه حوزه آموزش  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب نمود.

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جناب­عالی و با استناد به بخشنامه شماره ۲۱۱۶۶۴ مورخ ۳۰ / ۰۴ / ۱۳۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص تشکیل کمیته تخصصی بهره‌وری  به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان اعضای کارگروه طرح و برنامه حوزه آموزش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری” (عضو حقوقی) منصوب می ­شوید. امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضاء کارگروه در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب­عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه، این انتصاب را صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی این عزیزان را از درگاه ایزد منان خواستار است.