دکتر علی متولی سید زین العابدینی به عنوان “دبیر هیئت داوران اختراعات بخش طبرستان بنیاد ملی” نخبگان منصوب گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی متولی سید زین العابدینی عضو هیات علمی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر حسن سالاریه معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان به عنوان “دبیر هیئت داوران اختراعات بخش طبرستان بنیاد ملی” نخبگان منصوب گردید.

در متن حکم چنین امده است:

با توجه به بند ۴آیین نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع های برگزیده و با عنایت به دانش و تجربه ی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان “دبیر هیئت داوران اختراعات بخش طبرستان بنیاد ملی نخبگان” منصوب می شوید.

همان گونه که مستحضرید رویکرد بنیاد در پشتیبانی از اختراع برگزیده، تولید محصولی دانش بنیان و تقاضا محور است، از این رو ضروری است با استفاده از تجربه متخصصان عضو هیئت داوران اختراعات بنیاد، برترین اختراع ها با هدف تشکیل شرکتی دانش بنیان برای انبوه سازی و تجاری کردن آنها انتخاب شوند.

یادآور می شود اجرای فرایند بهینه داوری، مستلزم هماهنگی کامل با سردبیر هیئت داوران ارزیابی اختراعات و رعایت مفاد مندرج در “شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع های برگزیده” است. به پیوست اهم وظایف جناب عالی تقدیم می شود.

امید است با توکل بر خداوند حکیم و همکاری داوران آگاه و متعهد، در اجرای ماموریت های محوله موفق باشید.

روابط عمومی دانشگاه انتصاب دکتر متولی را تبریک گفته و از خداوند متعال برای ایشان موفقیت و سربلندی خواستار است.