دو عضو هیات علمی دانشگاه در میان دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال گذشته قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، دکتر علی متولی و دکتر محمدرضا کسایی، از اساتید برجسته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در حوزه کشاورزی و رشته‌ی تخصصی خود در میان دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال گذشته قرار گرفتند.

دکتر قربانی افزود: در این ارزیابی که بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس انجام شد، دانشمندان در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته بر اساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه‌بندی شدند. بر این اساس، در مجموع حدود هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند که در لیست نهایی دو درصد برتر در هر حوزه موضوعی، از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دو پژوهشگر به عنوان پژوهشگران برتر دو درصد انتخاب شدند.

روابط عمومی دانشگاه انتخاب دو عضو هیات علمی دانشگاه دکتر کسایی و دکتر متولی به عنوان دانشمندان دو درصد برتر جهان سال ۱۴۰۱ را تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار است.