دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار خواهد شد.

دکتر اسماعیل زاده کناری در نشستی با روابط عمومی دانشگاه عنوان داشت: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذائی و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در ۲۵ الی ۲۶بهمن ماه ۹۶ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌گردد.

دکتر اسماعیل زاده کناری دبیر کنگره بین المللی با بیان اهمیت ویژه این رویداد اظهار داشت:محورهای این این کنگره روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات، سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی، امنیت و ایمنی موادغذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذاییراهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون نوین مواد غذایی، نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی بوده و زمان ارسال مقالات تا ۳۰ آذرماه می باشد.