دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دکتر نوروز دبیر همایش ، جلسه هماهنگی برگزاری دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی  در محل دفتر ریاست دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.

دکتر نوروز در این باره گفت: گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری انجمن علمی در تاریخ ۳۰ دی ماه  ۱۳۹۹ دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی  را برگزار خواهد کرد.

دبیر همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی  اظهار داشت: نخستین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی در تاریخ دهم و یازدهم  اردیبهشت ۱۳۹۷، در سالن شهدای گمنام دانشگاه علوم کشاورزی ساری برگزار گردید. لزوم پیگیری دستاوردهای این نشست علمی و پرداختن به دیگر چالش‌های مبتلابه، گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری را بر آن داشت تا دومین همایش را در تاریخ ۳۰ دی ۱۳۹۹ برگزار نماید. متاسفانه به دلیل شرایط موجود و محدودیت های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا دومین همایش ملی مقرر شد به صورت نیمه حضوری و به صورت وبینار برگزار شود.

اطلاعات بیشتر در وبگاه همایش …