دوره آموزشی و مهارتی پهپادهای کشاورزی برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رشد، دوره آموزشی و مهارتی پهپادهای کشاورزی توسط شرکت البرز آسمان تجارت سیف مستقر در مرکز رشد دانشگاه در روز دوشنبه ۳۰ آبان‌ماه در مزرعه دانشگاه برگزار شد.

این دوره کوتاه‌مدت با مدرسی دکتر علی متولی مدیر مرکز رشد و امیرحسین سیفی مدیرعامل شرکت البرز آسمان تجارت سیف باهدف آشنایی دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد که شرکت‌کنندگان با کلیه مفاهیم نظری و عملی آشنایی با پهپادهای کشاورزی، کارکرد پهپادهای کشاورزی تهیه نقشه‌های زراعی و آموزش خلبانی پهپادهای کشاورزی آشنا شدند.

دکتر متولی ضمن  اشاره به تنش آبی و کمبود آب در کشور ما افزود: استفاده از پهپادهای سم‌پاش می‌تواند سبب صرفه‌جویی در مصرف آب گردد (میزان استفاده از آب ۸۰ تا ۹۰ درصد کاهش می‌یابد).

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور گفت: از مزیت‌های استفاده از پهپادهای کشاورزی می‌توان به‌سرعت سم‌پاشی بالا، مدیریت بهتر مصرف سموم، دقت و یکنواختی سم‌پاشی و کاهش نیروی انسانی اشاره کرد.

دکتر متولی در پایان گفت: دوره‌های تکمیلی آشنایی با پهپادهای کشاورزی و آموزش خلبانی پهپادهای کشاورزی در ماه‌های آتی توسط مرکز رشد برگزار خواهد شد.