دوره آموزشی دانشجویان دانشگاه جامی هرات در دانشگاه آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دوره آموزشی یک هفته ای آگرومکاترونیک برای دانشجویان دانشگاه جامی هرات در دانشگاه آغاز گردید.

دکتر مسعودیان مدیر همکاری های علمی و روابط بین الملل در مراسم افتاحیه کارگاه ضمن خوش آمدگوئی به دانشجویان دانشگاه جامی و ابراز امیدواری از بهره مندی از دوره آموزشی گفت: این دوره برای  آشنایی با آگرومکاترونیک و اتوماسیون تجهیزات کشاورزی با اهداف  آشنایی  با رشته آگرومکاترونیک، معرفی سامانه­ های جدید و هوشمند در کشاورزی نوین، به­ کارگیری مفاهیم نوین مانند هوش مصنوعی و شبکه عصبی در شناسایی و تشخیص بیماری­ های گیاهی و کیفیت محصولات غذایی می باشد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از دانشگاه های معتبر تخصصی و استان مازندران از استان های خوش آب و هوا و از قطب های کشاورزی ایران است افزود:امیدواریم ارتباطات دانشگاهی با توجه به نزدیکی فرهنگی بین  هرات افغانستان جدا از هرگونه مرزبندی سیاسی شاهد همکاری های علمی در زمینه کشاورزی و حوزه های دیگر بین دو دانشگاه باشیم.

دکتر مسعودیان با اشاره به اینکه تجهیزات آزمایشگاه اگرومکاترونیک به کمک اتحادیه اروپا در دانشگاه ایجاد شده  اظهار داشت: مفاهیم این دوره طوری طراحی شده که کلیه دانشجویان رشته­ های مختلف کشاورزی در مقطع کارشناسی با دانش اولیه بر روی محصولات کشاورزی و اصول اولیه زراعت قابل استفاده باشد.

به گزارش روابط عمومی،

image_pdfimage_print