در راستای مدیریت سبز ،طرح کیمیای خاک (تبدیل زباله تر به کود کمپوست) در دانشگاه در حال اجرا می باشد

دکتر محمدعلی غلامی سفیدکوهی دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه در گفتگویی با روابط عمومی اظهار داشت: زباله یکی از مهم­ترین منابع آلوده کننده خاک محسوب می­شود در حالیکه با تفکیک زباله از مبدا و مشارکت تولیدکنندگان زباله، از یکسو بار آلایندگی آن کاسته و از سوی دیگر با تبدیل زباله تر به کود کمپوست، یک کود غنی، سالم و مناسب برای تغذیه خاک فراهم می­شود.

دکتر غلامی با بیان اینکه فاز اول طرح کیمیای خاک در سال تحصیلی جدید و با بازگشایی خوابگاه دوباره آغاز شده است افزود: در این طرح زباله های تر( مواد ارگانیک و تجزیه پذیر مانند، پوست میوه و صیفی­جات، باقی­مانده سبزیجات، دستمال کاغذی، پوست تخم­مرغ و آجیل به غیر از نون خشک، گوشت، استخوان و برنج) بوسیله دانشجوها در آشپزخانه­های خوابگاه تفکیک و در محوطه خوابگاه با یک روش ساده و کارآمد متناسب با شرایط آب و هوایی منطقه به کود کمپوست تبدیل می­شود که بمنظور جداسازی راحت­تر توسط دانشجوها در آشپزخانه های خوابگاه سطل­ هایی در نظر گرفته شده است.

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه ادامه داد: زمان عملیات اجرایی طرح در محوطه خوابگاه در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه در ساعت ۱۱ تا ۱۲ می باشد و از علاقمندان جهت شرکت در این فعالیت دعوت بعمل می­آید.

برای اطلاع بیشتر با دفتر فنی دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس: ۰۱۱-۳۳۶۸۷۵۷۴-۶ داخلی ۲۰۲۵

image_pdfimage_print