دانشجوی رشته صنایع غذایی دانشگاه در مسابقات استارت آپ کشوری در استان البرز موفق به کسب رتبه برتر گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس محمدرضا دباغ مظهری دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی دانشکده مهندسی زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با کسب سه ایده برتر در حوزه های صنایع غذایی (با عنوان پودر ایزوله سویا ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی به عنوان امولسیفایر خوراکی)، شیرین کننده ها (پودر شیرین کننده میوه ای ارگانیک به روش اواپراتور مجهز به پیزوالکتریک توان و فرکانس متغیر) و فناوری نوین در بیسکوییت (بیسکوییت رژیمی و فراسودمند با خاصیت درمانی) موفق به کسب رتبه برتر رویداد صنایع غذایی استان البرز گردید.
گفتنی است: مهندس محمدرضا دباغ مظهری مدیر عامل شرکت اروم بهبودگران شهرگندم و دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی ، مخترع پودر بهبود دهنده کیک حاوی امولسیفایر خوراکی ریز پوشانی شده موفق به کسب رتبه دانش بنیانی در حوزه فناوری زیستی و صنایع غذایی از کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان به ریاست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گردید.
روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به مهندس دباغ مظهری و دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار است.