حکم مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین مرادی رئیس دانشگاه طی حکمی انتصاب دکتر سمیه شیرزادی را بعنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یکسال تمدید نمود.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده و سوابق ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی دوره مسئولیت سرکار عالی به عنوان ” مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده” دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یک سال تمدید می گردد. امید است ضمن بهره مندی از هدایت الهی با برنامه ریزی هدفمند و مطلوب و دیدگاهی آینده گرایانه، امکان بهره گیری از توانمندی های نیروی انسانی شایسته دانشگاه را جهت حصول اهداف گرانقدر نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم آورید. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه تمدید مسئولیت دکتر شیرزادی را تبریک عرض نموده و موفقیت و سربلندی ایشان را خواستار است.