حکم مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغی دوره مدیریت   دکتر سمیه شیرزادی را بعنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یکسال تمدید نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ چنین آمده است:

نظر به مراتب تعهد، شایستگی، تجارب ارزنده و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی دوره مسئولیت شما به عنوان “مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده” دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یک سال تمدید می­گردد. امید است ضمن بهره­مندی از هدایت الهی با برنامه­ ریزی هدفمند و مطلوب و دیدگاهی آینده ­گرایانه امکان بهره­ گیری از توانمندی­ های نیروی انسانی شایسته به­ خصوص در بخش بانوان دانشگاه را جهت حصول اهداف گرانقدر نظام ارزشمند اسلامی را فراهم آورید. از خداوند متعال سربلندی جناب­عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه تمدید دوره مدیریت دکتر سمیه شیرزادی را تبریک عرض نموده و موفقیت و سربلندی ایشان را خواستار است.