حکم مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی حکمی انتصاب خانم دکتر سمیه شیرزادی را بعنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یکسال تمدید نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ چنین آمده است:

نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده و سوابق ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم با حفظ سمت و وظایف آموزشی و پژوهشی دوره مسئولیت شما به عنوان ” مشاور اینجانب در امور زنان و خانواده” دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یک سال تمدید می گردد. امید است ضمن بهره مندی از هدایت الهی با برنامه ریزی هدفمند و مطلوبو دیدگاهی آینده گرایانه، امکان بهره گیریاز توانمندی های نیروی انسانی شایسته دانشگاه را جهت حصول اهداف گرانقدر نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم آورید. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه تمدید خانم دکتر شیرزادی را تبریک عرض نموده و موفقیت و سربلندی ایشان را خواستار است.