حکم رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی طی حکمی از سوی دکتر تیموری رئیس دانشگاه دکتر محسن مسعودیان به عنوان رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تمدید شد.

در متن ابلاغ چنین آمده است:

نظر به تجارب و شایستگی جناب عالی و به استناد ماده آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب سال ۱۳۸۹، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت و وظایف آموزشی و پژوهشی دوره مدیریت جنابعالی به عنوان” رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی” دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مدت یک سال تمدید می گردد. امید است ضمن برنامه ریزی مناسب، نظارت دقیق بر امورات محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت همه همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جنابعالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه با کمال مسرت، تمدید حکم دکتر مسعودیان را بعنوان رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون ایشان را در تمام عرصه های زندگی از خداوند متعال خواستار است.