برگزیده شدن ایده دانشگاه در “سومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت”

پیرو برگزاری “سومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت” به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰، پس از بررسی ایده‌های ارسال شده توسط کمیته داوران، ۱۰ ایده برای ارائه شفاهی در سومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت انتخاب شده که از این میان سه ایده به عنوان ایده برگزیده جهت تقدیر انتخاب شدند. در این میان با حضور فعال دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه در این رویداد، پس از راهیابی ایده دانشگاه در جمع ایده های برتر و ارائه شفاهی آن با نظر هیات داوران جز ۳ ایده برتر قرار گرفت.

این ایده با عنوان “‌‌‌سامانه هوشمند ارتباط با صنعت به روش جمع‌سپاری (Crowdsourcing)” توسط آقای دکتر علی شاهنظری با همکاری دکتر میلاد جمالی و مهندس حمید خورشیدیان تهیه و در این رویداد ارائه گردید. به طور خلاصه این ایده برای راه اندازی سامانه ای برای بهبود ارتباط با صنعت برای دانشگاه طراحی شده است. این سامانه برای پررنگ نمودن نقش دانشجویان کارشناسی به میزان دانشجویان تحصیلات تکمیلی با بهره گیری از شمار بیش­تر دانشجویان کارشناسی به عنوان کاربران هدف تنظیم شده است و موجب اثرگذاری و بهبود تجربه دانشجویان بخصوص در مقطع کارشناسی می شود و بیشینه توان اجرایی دانشگاه­ها را به کار می گیرد.