براساس آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ مجله راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی موفق به کسب رتبه الف شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، نشریه راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی با صاحب امتیازی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی مصوب ۰۱/۰۲/۱۳۹۸ در ارزیابی سال ۱۴۰۱،  از سوی کمسیون نشریات علمی کشور، وزارت علوم تحقیقات  و فناوری موفق به کسب رتبه الف گردید.

دکتر آزاده رنجبر مدیر اجرایی مجلات دانشگاه در این خصوص گفت: این نشریه درای سطح کیفی Q1 و ضریب تاثیر  ۰/۷۸۸  می باشد بی  تردید  تلاش  دست ‌اندرکاران  آن نشریه سهم  بسزایی در گسترش  مرزهای  دانش  و ارتقای کیفی و کمی  جایگاه  علمی  کشور  خواهد  داشت.

وی افزود: به اطلاع کلیه  متخصصان و محققان می رساند دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری هیات تحریریه ای متشکل از استادان برجسته ملی و بین المللی، صاحب امتیاز هشت نشریه علمی، آماده دریافت و انتشار  مقالات مرتبط و منطبق بر راهنمای نگارش مجلات  می باشد.