با حضور عضو هیات علمی دانشگاه : آیین گرامیداشت «هفته پژوهش و فناوری» و «روز جهانی خاک» در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران برگزار شد
در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و روز جهانی خاک، در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ، سخنران علمی کلیدی دکتر رضا اسماعیلزاده کناری عضو هیأت علمی و استاد تمام گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و مدیر عامل هلدینگ صنایع غذایی واستریوش بر اهمیت راهبردهای نوآورانه در این حوزه تأکید کرد.
دکتر اسماعیلزاده عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با اشاره به لزوم تبدیل پژوهش به محصول، اظهار داشتند: ایدههای نوآورانه در صنایع غذایی از تنوع بالایی برخوردارند و هر یک میتوانند مسیرهای جدیدی برای توسعه صنعتی و اقتصادی ایجاد کنند.
دکتر اسماعیلزاده افزودند: این ایدهها بر مبانی سلامت، پایداری محیط زیست، فناوریهای پیشرفته فرآوری و همچنین نیازهای بازار استوار بوده و توانایی دگرگونی آینده این صنعت را دارند.
همچنین ایشان تاکید داشتند ایده اصلی باید از بازار تقاضا شروع شود تا به محصول تبدیل شود.ایشان در زمینه مشاوره دینامیک در صنعت غذا اشاره داشتند که علاوه بر خلق ایده باید تحلیل بازار را در کنار مسائل فنی و فرمولاسیون در نظر بگیرد و به مراحل کاربردی تبدیل ایده به محصول پرداختند.
مشاور عالی رئیس دانشگاه تاکید داشتند تحقیقات کاربردی باید در اولویت پژوهش های دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی باشد تا علاوه بر خلق محصول جدید تقاضا محور ، حل مشکلات صنعت در گرو عملی نمودن پژوهشهای کاربردی باشد تا ارتباط صنعت و دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی شکل گرفته و استمرار یابد.





