ایده محوری «دستگاه ردیف‌کار سیر» در شورای جذب و پذیرش مرکز رشد تصویب شد

صد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای جذب و پذیرش مرکز رشد  در سالن جلسات مرکز رشد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه به نقل از مرکز رشد واحدهای فنآوری طبرستان، در این جلسه، ایده محوری «دستگاه ردیف‌کار سیر» در شورای جذب و پذیرش مرکز رشد دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.

در این جلسه عباس حسن نیا مجری طرح به تشریح ایده محوری تیم خود که با هدف تولید دستگاه ردیف‌کار سیر بود پرداخت.

حسن نیا اظهار داشت: از مزایای این دستگاه می‌توان به‌ سادگی تنظیم فاصله بین بذرها عرضی و طولی بین هر ردیف‌ها با تغییر موقعیت زنجیر و چرخ زنجیرها، تنظیم عمق کاشت با تغییر ارتفاع شیار بازکن‌ها و همچنین به‌عنوان ادوات سوار شونده پشت تیلر اشاره نمود.

گفتنی است، این ایده محوری توسط دکتر طباطبایی، باباگل زاده، متولی و جمشیدی مورد بررسی و داوری قرار گرفت و در نهایت موفق به کسب آرای موافق داوران برای جذب و استقرار در مرکز رشد دانشگاه شده و برای تصویب نهایی به شورای مرکز رشد ارجاع داده شد.