اولین گردهمایی تخصصی گروه های صنایع غذایی و علوم دام با همکاری انجمن های علمی

انجمن های علمی صنایع غذایی و علوم دام در دانشگاه برگزار شد‏
اولین گردهمایی تخصصی گروه های صنایع غذایی و علوم دام باهمکاری انجمن های علمی صنایع غذایی و علوم دام در دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت هفته پژوهش، اولین گردهمایی تخصصی گروه های صنایع غذایی و علوم دام باهمکاری انجمن های علمی صنایع غذایی و علوم دام  در دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم خانم مهندس نوشیروان پور، کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران و همچنین دکتر بهرام شهره، عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر عامل شرکت فرآورده های گوشتی بریان گوشت آمل حضور داشتند.
دکتر رضا فرهمندفر مشاور علمی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی اظهارداشت؛ این گردهمایی با هدف آشنایی هرچه بیشتر گروه های صنایع غذایی و علوم دام با جنبه های صنعتی و نظارتی تولیدات فرآورده های دامی برگزار شد.
در این گردهمایی وظایف نظارتی سازمان غذا و دارو و چالش های صنعتی در فرآورده های گوشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اهدا جوایز به برگزیدگان مسابقه کتاب و کتاب خوانی پایان بخش این گردهمایی بود.