اولین جلسه مجمع انتخابات شورای مرکزی صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جلسه مجمع انتخابات شورای مرکزی صنفی اعضای  هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.

گفتنی است، در این مراسم دکتر سید جعفر هاشمی دبیر هیات موسس شورای صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه به تشریح اقدامات انجام شده در سنوات گذشته در جهت تهیه اساسنامه و اقدامات لازم به منظور شکل گیری  شورای صنفی پرداخت.

لازم به ذکر است در این انتخابات، دکتر مصطفی عمادی، دکتر سید مجتبی مجاوریان، دکتر عبداله درزی نفت چالی، دکتر حسین رحمانی، دکتر مریم قربانی، دکتر اصغر فلاح و دکتر زربخت انصاری به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه و همچنین دکتر حمید امیرنژاد و سید محمد حجتی بعنوان اعضای علی البدل انتخاب گردیدند.