اولین جلسه دبیران کنگره جهت هماهنگی دردومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار شد.
به گزارش دبیراجرایی دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران ، جلسه مشترک دبیران همایش با حوزه ریاست برگزار گردید.
این جلسه جهت ایجاد هماهنگی بین قسمت های مختلف مدیریتی دانشگاه اعم از معاونت پژوهشی، معاونت فرهنگی، مدیریت دانشجویی، حوزه حراست و مدیریت روابط عمومی برای ارتقای هرچه بیشتر کیفیت برگزاری همایش برگزار گردید.
گفتنی است که در این جلسه مسئولین محترم پیرامون مسائلی همچون چگونگی برگزاری و مشکلات پیش روی همایش به بحث و تبادل نظر پرداختند