انعقاد قرارداد همکاری فی مابین در راستای توسعه اهداف مرکز رشد

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان با رییس مرکز رشد دانشگاه گیلان در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با همدیگر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از  مرکز رشد، در این دیدار که دکتر مرتضی زنگه رییس مرکز رشد دانشگاه گیلان، دکتر انصاری و جمعی از اعضای هیئت علمی دو دانشگاه نیز حضور داشتند، مقرر شد این دو مرکز در زمینه های مختلفی مانند همکاری مشترک در تبادل اطلاعات و امکانات، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های علمی و فنی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی در جهت حمایت از فناوران و صاحبان ایده، نخبگان، فارغ التحصیلان و همچنین کمک به توسعه فناوری در قالب تفاهم نامه ای با یکدیگر همکاری کنند.

گفتنی است در این نشست دکتر انصاری توضیحاتی در خصوص واحدهای مستقر در مرکز رشد و محصولات تولیدی آنها ارائه نمودند.