اعضای کمیته بهره وری دانشگاه منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین مرادی رئیس دانشگاه طی احکام جداگانه ای دکتر مجتبی خوش روش را بعنوان دبیر، دکتر محمد علی بهمنیار، دکتر فاطمه قربانی، دکتر سید مصطفی عمادی، دکتر فاطمه خادمی، زهرا رضایی و سمانه السادات سید نژاد را بعنوان اعضای کمیته بهره وری دانشگاه منصوب نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ ایشان چنین آمده است:

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جناب عالی و با استناد به بخشنامه شماره ۲۱۱۶۶۴ مورخ ۳۰/۰۴/۱۳۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص تشکیل کمیته تخصصی بهره وری و نظام نامه چرخه مدیریت بهره وری ابلاغی شماره ۷۰۷۱۷ مورخ ۲۶/۰۶/۱۴۰۲ سازمان ملی بهره وری، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک سال به عنوان “عضو کمیته بهره وری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری” منصوب می شوید. امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضای کمیته و همچنین ارائه نظر کارشناسی، در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی به خصوص اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.