اعضای کارگروه تدوین سند برنامه ریزی نیروی انسانی دانشگاه منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی، دکتر تیموری رئیس دانشگاه طی ابلاغی دکتر اصغر فلاح، معاون اداری و مالی دانشگاه را بعنوان رئیس و دکتر حمید امیرنژاد مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه را بعنوان عضو کارگروه تدوین سند برنامه ریزی نیروی انسانی دانشگاه منصوب نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ ایشان چنین آمده است:

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جنابعالی و به استناد نامه شماره ۲۳۱۳۲۶ مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۱ مدیر کل محترم منابع انسانی و پشتیبانی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان عضو کارگروه تدوین سند برنامه ریزی نیروی انسانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب می شوید. امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضای کارگروه در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اهداف دانشگاه موفق باشید.