اعضای شورای مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین مرادی رئیس دانشگاه طی احکام جداگانه ای، دکتر محمد کاظمی فرد، دکتر یاسر یعقوبیان، دکتر محمدرضا دماوندیان، دکتر مهدی حدادی نژاد، دکتر فردین صادق زاده، دکتر کامران قاسمی، مهندس سید محمد علوی، دکتر مرتضی اولادی، دکتر محمد علی غلامی، دکتر سجاد کیانی و دکتر حامد اسدی را بعنوان اعضای شورای مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب نمود.

گفتنی است در متن احکام ایشان چنین آمده است.

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جناب­عالی و بنابه پیشنهاد رئیس محترم مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک‌سال به عنوان عضو شورای مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب می‌شوید. امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضای شورا و همچنین ارائه نظرکارشناسی، در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی به خصوص اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب­عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.