اعضای شورای مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین مرادی سرپرست دانشگاه طی ابلاغ‌های جداگانه‌ای، دکتر زربخت انصاری، دکتر قربانعلی نعمت زاده، دکتر سید مجتبی مجاوریان، مهندس نقی کاظمی و سید عزیز اسماعیلی را بعنوان اعضای مرکز رشد واحدهای  فناوری طبرستان دانشگاه منصوب نمود.

گفتنی است در متن ابلاغ ایشان چنین آمده است:

احتراماً نظر به تجارب تخصص و تعهد جناب عالی و به پیشنهاد مدیر محترم مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت ۲ سال به عنوان عضو شورای مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی منصوب می‌شوید امید است تجربه و تدبیر جناب عالی موجب ارتقای عملکرد شورا و توسعه دانش بنیان منطقه شود. موفقیت جناب عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال خواستارم.

روابط عمومی دانشگاه انتصاب این عزیزان را تبریک عرض نموده و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار است.