اطلاعیه شماره ۲ دانشجویان دکترای متقاضی شرکت در دوره توانمندسازی زبان خارجی

به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری متقاضی شرکت در دوره توانمندی زبان خارجی می‌رساند، با توجه به ابلاغیه شیوه‌نامه جدید احراز بسندگی زبان خارجی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشگاه‌ها، دوره توانمندسازی زبان در قالب دو عنوان درس در این دانشگاه برگزار خواهد شد. متقاضیانی که اسامی آنها در لیست ذیل اعلام گردیده تا روز شنبه مورخ ۰۶/۰۸/۱۴۰۲ نسبت به پرداخت هزینه شرکت در کلاس‌ها اقدام نموده و فیش واریزی را به همراه کپی کارت ملی و یک قطعه عکس به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهت ادامه فرایند ارائه نمایند.

تذکرات مهم:

• شهریه دوره طبق مصوبه هیات امنای دانشگاه (معادل دروس جبرانی ورودی‌های سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱) مبلغ ۱۲۴۲۸۰۰۰ ریال معادل یک میلیون و دویست و چهل و دو هزار هشتصد تومان می‌باشد که به شماره شبا ۹۳۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۷۳۹۰۳۰۱۸۹۹۰ و شناسه واریزی ۳۶۶۰۷۳۹۵۳۱۱۹۵۰۳۰۰۱۴۰۰۲۸۲۰۷۷۷۰۳ واریز شود.
  • کلاس‌ها در ۲ گروه الف و ب و از روز یکشنبه مورخ ۰۷/ ۰۸ /۱۴۰۲برگزار می‌شود.
  • زمان برگزاری گروه الف روزهای یکشنبه ساعت ۱۲-۸ و گروه ب روزهای سه شنبه ۱۲-۸ می‌باشد.
  • مکان تشکیل کلاس‌ها سالن شماره ۳۰۲ ساختمان شماره ۳ علوم زراعی
  • متقاضیانی می توانند در این کلاسها شرکت کنند که قبلا اسامی آنها از دانشکده به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام گردیده است
  • لینک دانلود لیست متقاضیان: